Het lijkt erop dat er enige verwarring bestaat over de verschillen tussen een Excel cursus incompany en een Excel cursus op locatie. Beide trainingsopties bieden voordelen en zijn nuttig voor verschillende situaties. Hieronder volgt een korte uitleg om de verschillen duidelijker te maken:

Een Excel cursus incompany is een op maat gemaakte training die specifiek is ontworpen voor een bepaald bedrijf. Dit kan op de locatie van het bedrijf plaatsvinden, waardoor deelnemers niet hoeven te reizen. De training kan worden afgestemd op de specifieke behoeften van het bedrijf en de deelnemers, waardoor het gemakkelijker wordt om de training toe te passen op de werkzaamheden binnen het bedrijf. Dit type training kan kosteneffectiever zijn en kan leiden tot een betere samenwerking tussen afdelingen.

Een Excel cursus op locatie is een training die kan plaatsvinden op verschillende locaties, zoals een trainingscentrum, conferentiecentrum of hotel. De trainingen zijn doorgaans meer algemeen (niveaus basis, basis+ en gevorderden) en kunnen gericht zijn op het verbeteren van algemene vaardigheden in Excel. Dit type training is geschikt voor individuele professionals die hun Excel-vaardigheden willen verbeteren, maar geen specifieke training nodig hebben die is afgestemd op hun bedrijfsbehoeften.

In het kort biedt een Excel cursus incompany voordelen zoals op maat gemaakte trainingen, geen reistijd en betere samenwerking, terwijl een Excel cursus op locatie geschikt is voor individuele professionals die hun algemene Excel-vaardigheden willen verbeteren. Het is belangrijk om te bepalen welke training het beste past bij jouw behoeften en die van jouw bedrijf, zodat je de juiste keuze kunt maken.