Excel Cursus Incompany

FAQ items aan het laden...

Voor de zeer populaire Excel Cursus Incompany krijg ik als docent uit de praktijk hoge Google-reviews. En dat voor maar € 350 per per persoon!

Met alle plezier kom ik naar jouw bedrijf toe voor de Excel Cursus Incompany. Mijn grote pré is dat ik een man uit de praktijk ben (ik vervul ook al jarenlang opdrachten in Excel) en daardoor weet ik als geen ander wat handig en belangrijk is in Excel en wat de valkuilen kunnen zijn. Op de meeste vragen heb ik dan ook een antwoord klaar omdat ik dat al eerder in de praktijk zelf heb meegemaakt. Verder onderscheid ik me door mijn losse aanpak wat veel mensen aanspreekt omdat voor een hoop cursisten Excel helaas tot die tijd toch nog wel iets taais kan zijn… Ik krijg er vooral veel energie van als er veel wordt gevraagd. Ik laat de cursisten ook heel veel zelf oefenen wat erg gewaardeerd wordt!

Voordelen van de Excel Cursus Incompany zijn dat je er de deur niet voor uit hoeft, je zit in een vertrouwde omgeving en dat de cursus helemaal op maat kan worden gemaakt en er ook nog eigen casussen behandeld kunnen worden.

Ik heb een handig intakeformulier (uiteraard in Excel) ontwikkeld. Het invullen daarvan kost slechts een paar minuten en vervolgens kan ik bepalen wat het huidige niveau is (ook handig als er meerdere groepen zijn en je zo ook gelijk een groepsindeling kunt maken o.b.v. niveau). Tevens kun je in het formulier je wensen en verwachtingen invullen. Daar probeer ik dan uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Het bedrijf heeft het bij mij voor het zeggen. Ik kan een standaard cursusprogramma afwerken, maar ook geheel op maat naar de wensen die blijken uit de ingevulde intakeformulieren. Er kunnen dagdelen (halve dagen) worden ingepland, maar natuurlijk ook hele dagen. Besef wel dat als je een training volgt van negen tot vier, dit vaak toch een (te) lange zit kan zijn voor sommigen. Ik adviseer dan wel om naast een lunchpauze, wat koffierondjes en wat grapjes en praatjes in te lassen. Door de cursisten zelf veel te laten oefenen en uit te dagen probeer ik het ook tot het eind boeiend en levendig te houden en daardoor ook zoveel mogelijk kennis over te dragen op een niet-saaie manier.

Over de kosten ben ik heel duidelijk en transparant. Voor een locatie waar dan ook in Nederland vraag ik voor een hele dag  € 350 per persoon met een minimum van € 1.550 inclusief alle kosten (zoals vooroverleg, analyseren intakeformulieren, voorbereiding, inbouwen casussen, naslagwerk,  reistijd en -kosten en ook nog een jaar gratis nazorg!). Ook kan ik zorgen voor laptops voor de deelnemers. De kosten daarvan zijn € 25 per persoon.

Kies je voor een dagdeel, dan kost het  € 250 per persoon met een minimum van € 995.

Als er meerdere groepen zijn, dan adviseer ik altijd om op dezelfde dag twee groepen een halve dag training te geven en dit na één of twee weken nog een keer te herhalen. Zo betaal je dan toch het dagtarief i.p.v. het dagdeeltarief.

Je zou er ook voor kunnen kiezen om de training op mijn locatie in Drenthe te laten houden. Er zit dan ook een heerlijke lunch bij inbegrepen. De kosten zijn dan per persoon € 425 met een minimum van € 1.995.

Inmiddels kan men er ook voor kiezen om de cursus via Teams te volgen. Alleen zijn het dan geen hele dagen, maar drie sessies van twee uur. De kosten daarvan zijn in totaal € 275 per persoon met een minimum van € 1.300.

Voor verdere informatie en aanvragen kun je me mailen op info@vanvlietproductions of bellen/appen op 06-13769301. Ik sta je heel graag te woord!

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Met een aantal collega’s een leuke Excel Cursus gevolgd. Ondanks dat het niveau van de groep gevarieerd was, wist Wim het toch voor iedereen boeiend te houden. Ook dank voor het geduld om na afloop van de training nog samen in de wereld van de macro’s te duiken

Audrey Root-Muskee, Supply Chain Excellence Manager EMEA bij Apex Tool Group (datum review: 20 februari 2021)

Dankzij Wim weer snel onze sheet gerepareerd. Bedankt Wim!

Melissa Meijer, Supervisor Planning & Logistic bij Crown of Holland B.V. (datum review: 12 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn erg leerzaam. Hij legt vele verschillende mogelijkheden in Excel rustig, geduldig en duidelijk uit. Daarnaast zorgt hij met zijn humor voor een leuke en veilige omgeving, waardoor je makkelijker door de droge theorieën heen gaat en er ook genoeg ruimte is voor vragen of opmerkingen tussendoor. Ook is het leuk dat Wim zelf ook erg leergierig overkomt en nog steeds nieuwe dingen leert van zijn cursisten. Bedankt voor de trainingen Wim!

Wouter Spoor, Interim Financial via Agium (datum review: 13 maart 2021)

Wim heeft ons vlot en vakkundig geholpen met een op Excel gebaseerde offerte generator.

Albert Rave, Business Development Manager bij SENS Retail (datum review: 17 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn leerzaam en duidelijk. Wim stelt zijn eigen programma op maar daarnaast is er ruim voldoende mogelijkheid om je eigen inbreng mee te nemen naar de training. Ik kan Wim van harte aanbevelen.

Margret Hemel, HR Adviseur bij Apex Tool Group (datum review: 12 april 2021)

Fijne docent in omgang met helder oefenmateriaal! Op een laagdrempelige manier worden de verschillende functies van Excel behandeld.

Madelon Loontjens, Product Development en Category Management Intern Etos bij Ahold Delhaize (datum review: 20 april 2021)

Super energieke, enthousiaste en geduldige excel-docent die je met alle liefde en plezier door excel heen helpt. Ik heb zeker geen spijt gehad van het volgen van een cursus bij Wim. Bedankt!

David Polak, Medewerker Vastgoed at Kleinmeaks & Nijdam B.V. (datum review: 21 april 2021)

Wim gaf een Excel workshop via de Radboud universiteit. De workshop was erg nuttig en alle facetten van Excel werden behandeld. Ook was er ruimte voor vragen en was het een stapsgewijze workshop die erg nuttig was!

Britt van der Linden, MSc Biomedical Sciences (datum review: 21 april 2021)

Zeer behulpzaam en deskundig in zijn vak! Ook erg leuk dat hij interactief te werk gaat in zijn Excel cursussen.

Karen Ren, BSc Business Administration Student (datum review: 21 april 2021)

Onlangs heb ik bij Wim een cursus Excel mogen volgen. Hij bleef de hele avond lang gezellig, vriendelijk en bovenal zeer informatief. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.

Lars Osinga, Student Master Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Leerzame Excel cursus gehad van Wim, hij is deskundig in zijn vak. De lessen waren interessant en inhoudelijk sterk!

Corné Brouwers, BSc Student Geografie, Planologie en Milieuwetenschappen (datum review: 26 april 2021)

Jou Inhoud Komt Hier

Imme Degreef, Student MSc. Marketing Analytics TiU | MSc. Entrepreneurship UvA & VU | Project Marketeer at Zonnefabriek (datum review: 29 april 2021)

Leerzame excelcursus gehad van Wim, zeker aan te bevelen!

Simon Winkel, Student aan Radboud University (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een cursus bij Wim gevolgd en hier enorm veel van opgestoken. Wim is een goede docent, hij weet moeilijke concepten (voor mij) op een begrijpelijke manier uit te leggen en dat heeft mij geholpen een beetje inzicht te krijgen in hoe Excel werkt en hoe ontzettend veel je ermee kunt. Ik zou Wim dan ook enorm aanbevelen als cursus begeleider! Wim dankjewel voor de cursus!

Nienke Wierenga, Stagiair onderzoek bij Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) (datum review: 30 april 2021)

Wim is erg kundig in zijn vak en kan zijn kennis van Excel goed overbrengen. Daarnaast houdt hij de workshops leuk en luchtig, met ruimte voor een praatje en voor humor tussendoor. Ook beantwoord hij altijd je vragen en geeft hij handige tips om een stuk efficiënter in Excel te werken. Wim bedankt!

Simon Roelofsma, Company Founder | Corporate Finance & Control | International Business | Master Student (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een Excel cursus gevolgd bij Wim en kan nu zeker zeggen dat ik beter overweg kan met Excel! Wim zijn heldere uitleg en nuttige voorbeelden maakten de cursus goed te volgen, ook als je nog niet zo bekend bent met Excel. Naast de nuttige informatie zorgt Wim ook voor een aangename sfeer waarin altijd vragen gesteld kunnen worden. Kortom, ik kan het zeker aanraden om een cursus bij Wim te volgen!

Julia Kieftenbeld, MSc student Innovation & Entrepreneurship at Radboud University (datum review: 2 mei 2021)

Jou Inhoud Komt Hier

An van Houten, Student Economie & Bedrijfseconomie (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit de cursus Excel verder dan de basis gevolgd. Ik heb hier erg veel van geleerd door Wim’s duidelijke uitleg. Hij legt op een prettige manier uit en geen vraag is hem te gek. Ik zou anderen zeker aanbevelen om een cursus bij hem te volgen.

Marieke Slettenhaar, MSc Business Administration | BBA Food & Business (datum review: 5 mei 2021)

Wim van Vliet heeft ons uitstekend geholpen bij het beter beheren van onze werkprocessen! De meetings konden snel ingepland worden, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen. Door de inspanningen van Wim zijn onze bestanden veiliger tegen gebruikersfouten. Ook na het afronden van de opdracht is er nog veel contact met Wim en ondersteunt hij graag waar nodig is.

Luuk van de Rijt, Re-integratie adviseur bij Knehans Adviesgroep (datum review: 5 mei 2021)

afgelopen week beginners training van Wim gehad. Het was een fijne training. Erg duidelijk.

Arjen Paasse, Mechanisch tekenaar bij Machine fabriek Steketee (datum review: 24 mei 2021)

Duidelijke cursus, neemt de tijd en geeft les met een vleugje gezonde humor.

Matthijs Braber, Mechanical Engineer | Steketee B.V. | Geavanceerde schoffeltechniek (datum review: 25 mei 2021)

Wim is een vakkundig Excel expert die in oplossingen denkt. Een fijne persoonlijkheid die voor de volle 100 procent Excel vraagstukken aanpakt en oplost.

Dennis Doest, Projectmanager a.i. bij Nijdra Group (datum review: 28 juni 2021)

Onlangs heb ik een Excel-training gedaan bij Wim van Vliet in het ETZ in Tilburg. Voordat ik eraan begon, dacht ik dat het niet echt iets voor mij zou zijn. Niets was minder waar, ik heb ontzettend veel opgestoken. Wim is een prettige trainer, heeft veel geduld en is niet te flauw om iets nog een keer uit te leggen.

Corine Rulo, medisch secretaresse bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis -ETZ- (datum review: 30 juni 2021)

Rustige uitleg en duidelijke trainingen voor ieder Excel niveau. Erg behulpzaam bij vragen die verder gaan dan de training zelf!

Kevin Knipmeijer, Finance Professional via Agium Finance & Control (datum review: 1 juli 2021)

Interactieve en leerzame training. Heel nuttig om deze Excel skills te hebben als financial.

Monisha Gopie, Teamlid Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR (datum review: 1 juli 2021)

Onlangs een cursus gevolgd bij Wim. Het was een aangename training, waarbij er in korte tijd veel nuttige informatie werd gegeven. Zeker een toegevoegde waarde voor mijn verdere carrière.

Amel Malallah, Medewerker Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR via Agium (datum review: 2 juli 2021)

Wim heeft een afschrijvingsstaat in Excel gemaakt voor ons. Snel, overzichtelijk, makkelijk onderhoudbaar. Erg goed gedaan! Dank Wim

Patrick Dorland, Financieel directeur bij Van Egmond Groep (datum review: 4 juli 2021)

Ontzettend veel mogen leren tijdens de trainingen van Wim. Een positieve en enthousiaste persoon! Voor vragen en onduidelijkheden neemt Wim rustig de tijd om dit te beantwoorden!

Kim-Luy Kok, Finance & Control bij Agium (datum review: 7 juli 2021)

Wim geeft dynamische trainingen voor alle niveaus. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht voor je vragen. Mocht er tijdens de training zelf geen tijd voor zijn voor je vraag stuurt Wim na afloop een filmpje hoe de desbetreffende case opgelost moet worden. Daarnaast wordt de training ook nog eens met een (glim)lach gegeven. Kortom, ik raad de Excel training van Wim van Vliet ten zeerste aan.

Jeroen Bergschneider, Young Agium Professional (datum review: 7 juli 2021)

Nogmaals dank voor de cursusdag. Ik vond het super!

Eduard van der Graaf, Docent Economie bij Rijksoverheid (datum review: 23 augustus 2021)

Door de jaren heen een aantal keer gebruik gemaakt van de kennis en diensten van Wim, met recht een Excel expert. Wim doorgrond snel complexe vraagstukken en komt met werkbare oplossingen die me veel tijd hebben bespaard. Daarnaast doet hij suggesties en controles die de kwaliteit van het resultaat zichtbaar verbeteren.

Jan-Paul Back, Marketing Manager EMEA bij DNP Imagingcomm Europe B.V. (datum review: 29 september 2021)

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op