Excel Cursus Incompany

FAQ items aan het laden...

Naast de Cursus Excel, waarvan ik er meerderen wekelijks in Drenthe en via Teams geef, kom ik ook met alle plezier naar jou / jouw bedrijf toe met de zogenaamde Excel Cursus Incompany. Mijn grote pré is dat ik een man uit de praktijk ben (ik vervul ook al jarenlang opdrachten in Excel) en daardoor weet wat belangrijk is in Excel en wat de valkuilen kunnen zijn.

Voordelen daarvan zijn: je hoeft er de deur niet voor uit, de cursus kan op maat worden gemaakt en bij de Excel Cursus Incompany is het veel goedkoper dan dat je met een groep naar cursus gaat. Nadelen zijn dat je een dagje in het mooie, rustige Drentse en een heerlijke lunch mist en je er geen lekker dagje op uit bent geweest los van alle beslommeringen op kantoor…

Jij hebt het bij mij voor het zeggen. Ik kan een standaard cursusprogramma afwerken, maar ook geheel op maat naar jouw/jullie wensen maken. Er kunnen dagdelen (halve dagen) worden ingepland, maar natuurlijk ook hele dagen. Besef wel dat als je een cursus volgt van negen tot vijf, dit vaak toch een te lange zit kan zijn voor sommigen. Ik adviseer dan wel om een lunchpauze, wat koffierondjes en wat grapjes en praatjes in te lassen. Door de cursisten zelf veel te laten oefenen en uit te dagen probeer ik het tot het eind ook boeiend en levendig te houden en daardoor ook zoveel mogelijk kennis over te dragen.

En ja, wat kost dat nou… het maakt trouwens niet uit of ik aan één of meerdere personen een Excel Cursus Incompany ga geven. Groter dan acht personen zou ik niet aanraden, dan wordt het vaak te rommelig, kan ik te weinig persoonlijke aandacht geven en wordt het dus ook minder effectief.

Maar de kosten voor een locatie in Nederland voor een hele dag zijn 1.550 euro excl. 21% BTW, maar incl. alle kosten (zoals vooroverleg, voorbereiding, naslagwerk,  reiskosten en nazorg).

Kies je voor dagdelen, dan kost het je 995 euro (excl. 21% BTW).

Je kunt er dus ook voor kiezen om de training op mijn locatie in Drenthe te laten geven. Er zit dan ook een heerlijke lunch bij inbegrepen. De kosten zijn dan per persoon 75 euro (excl. 21% BTW) hoger.

Inmiddels kan men er ook voor kiezen om de cursus via Teams te gaan volgen. Alleen zijn het dan geen hele dagen, maar twee sessies van drie uur. De kosten daarvan zijn in totaal 1.300 euro (excl. 21% BTW).

Met een aantal collega’s een leuke Excel Cursus gevolgd. Ondanks dat het niveau van de groep gevarieerd was, wist Wim het toch voor iedereen boeiend te houden. Ook dank voor het geduld om na afloop van de training nog samen in de wereld van de macro’s te duiken

Audrey Root-Muskee, Supply Chain Excellence Manager EMEA bij Apex Tool Group (datum review: 20 februari 2021)

Dankzij Wim weer snel onze sheet gerepareerd. Bedankt Wim!

Melissa Meijer, Supervisor Planning & Logistic bij Crown of Holland B.V. (datum review: 12 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn erg leerzaam. Hij legt vele verschillende mogelijkheden in Excel rustig, geduldig en duidelijk uit. Daarnaast zorgt hij met zijn humor voor een leuke en veilige omgeving, waardoor je makkelijker door de droge theorieën heen gaat en er ook genoeg ruimte is voor vragen of opmerkingen tussendoor. Ook is het leuk dat Wim zelf ook erg leergierig overkomt en nog steeds nieuwe dingen leert van zijn cursisten. Bedankt voor de trainingen Wim!

Wouter Spoor, Interim Financial via Agium (datum review: 13 maart 2021)

Wim heeft ons vlot en vakkundig geholpen met een op Excel gebaseerde offerte generator.

Albert Rave, Business Development Manager bij SENS Retail (datum review: 17 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn leerzaam en duidelijk. Wim stelt zijn eigen programma op maar daarnaast is er ruim voldoende mogelijkheid om je eigen inbreng mee te nemen naar de training. Ik kan Wim van harte aanbevelen.

Margret Hemel, HR Adviseur bij Apex Tool Group (datum review: 12 april 2021)

Fijne docent in omgang met helder oefenmateriaal! Op een laagdrempelige manier worden de verschillende functies van Excel behandeld.

Madelon Loontjens, Product Development en Category Management Intern Etos bij Ahold Delhaize (datum review: 20 april 2021)

Super energieke, enthousiaste en geduldige excel-docent die je met alle liefde en plezier door excel heen helpt. Ik heb zeker geen spijt gehad van het volgen van een cursus bij Wim. Bedankt!

David Polak, Medewerker Vastgoed at Kleinmeaks & Nijdam B.V. (datum review: 21 april 2021)

Wim gaf een Excel workshop via de Radboud universiteit. De workshop was erg nuttig en alle facetten van Excel werden behandeld. Ook was er ruimte voor vragen en was het een stapsgewijze workshop die erg nuttig was!

Britt van der Linden, MSc Biomedical Sciences (datum review: 21 april 2021)

Zeer behulpzaam en deskundig in zijn vak! Ook erg leuk dat hij interactief te werk gaat in zijn Excel cursussen.

Karen Ren, BSc Business Administration Student (datum review: 21 april 2021)

Onlangs heb ik bij Wim een cursus Excel mogen volgen. Hij bleef de hele avond lang gezellig, vriendelijk en bovenal zeer informatief. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.

Lars Osinga, Student Master Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Leerzame Excel cursus gehad van Wim, hij is deskundig in zijn vak. De lessen waren interessant en inhoudelijk sterk!

Corné Brouwers, BSc Student Geografie, Planologie en Milieuwetenschappen (datum review: 26 april 2021)

Jou Inhoud Komt Hier

Imme Degreef, Student MSc. Marketing Analytics TiU | MSc. Entrepreneurship UvA & VU | Project Marketeer at Zonnefabriek (datum review: 29 april 2021)

Leerzame excelcursus gehad van Wim, zeker aan te bevelen!

Simon Winkel, Student aan Radboud University (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een cursus bij Wim gevolgd en hier enorm veel van opgestoken. Wim is een goede docent, hij weet moeilijke concepten (voor mij) op een begrijpelijke manier uit te leggen en dat heeft mij geholpen een beetje inzicht te krijgen in hoe Excel werkt en hoe ontzettend veel je ermee kunt. Ik zou Wim dan ook enorm aanbevelen als cursus begeleider! Wim dankjewel voor de cursus!

Nienke Wierenga, Stagiair onderzoek bij Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) (datum review: 30 april 2021)

Wim is erg kundig in zijn vak en kan zijn kennis van Excel goed overbrengen. Daarnaast houdt hij de workshops leuk en luchtig, met ruimte voor een praatje en voor humor tussendoor. Ook beantwoord hij altijd je vragen en geeft hij handige tips om een stuk efficiënter in Excel te werken. Wim bedankt!

Simon Roelofsma, Company Founder | Corporate Finance & Control | International Business | Master Student (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een Excel cursus gevolgd bij Wim en kan nu zeker zeggen dat ik beter overweg kan met Excel! Wim zijn heldere uitleg en nuttige voorbeelden maakten de cursus goed te volgen, ook als je nog niet zo bekend bent met Excel. Naast de nuttige informatie zorgt Wim ook voor een aangename sfeer waarin altijd vragen gesteld kunnen worden. Kortom, ik kan het zeker aanraden om een cursus bij Wim te volgen!

Julia Kieftenbeld, MSc student Innovation & Entrepreneurship at Radboud University (datum review: 2 mei 2021)

Jou Inhoud Komt Hier

An van Houten, Student Economie & Bedrijfseconomie (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit de cursus Excel verder dan de basis gevolgd. Ik heb hier erg veel van geleerd door Wim’s duidelijke uitleg. Hij legt op een prettige manier uit en geen vraag is hem te gek. Ik zou anderen zeker aanbevelen om een cursus bij hem te volgen.

Marieke Slettenhaar, MSc Business Administration | BBA Food & Business (datum review: 5 mei 2021)

Wim van Vliet heeft ons uitstekend geholpen bij het beter beheren van onze werkprocessen! De meetings konden snel ingepland worden, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen. Door de inspanningen van Wim zijn onze bestanden veiliger tegen gebruikersfouten. Ook na het afronden van de opdracht is er nog veel contact met Wim en ondersteunt hij graag waar nodig is.

Luuk van de Rijt, Re-integratie adviseur bij Knehans Adviesgroep (datum review: 5 mei 2021)

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op