Incompany Excel Cursus

Excel cursus incompany

Op zoek naar de beste Excel cursus? Zoek niet verder! Wim van Vliet is de man die jouw Excel-vaardigheden naar een hoger niveau tilt. Met meer dan 25 jaar ervaring als topdocent en Excel-expert deelt hij zijn passie en kennis met jou. Wim is niet alleen een docent, maar ook een man uit de praktijk die constant bezig is met Excel opdrachten en trainingen. Met zijn zelfontwikkelde intakeformulier stemt hij de cursus af op jouw bedrijf en behoeften. En het beste van alles? Wim komt naar jou toe, waar je ook bent in Nederland, zonder extra reiskosten!

Tijdens de cursus zal Wim je verrassen met zijn losse aanpak en humor, waardoor Excel geen saai of taai onderwerp meer zal zijn. Met zijn grote praktijkervaring weet hij als geen ander wat belangrijk is en waar de valkuilen zitten. Hij is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heeft daarom op de meeste vragen direct een antwoord klaar. Wim krijgt energie van veel vragen en tevreden cursisten die vol enthousiasme en met meer kennis naar huis gaan.

De investering in de cursus verdient zich dubbel en dwars terug doordat je sneller, efficiënter en met veel meer plezier in Excel kan werken. Het maakt niet uit of je beginner bent of al gevorderde kennis hebt, de cursus is voor iedereen geschikt. En als kers op de taart zijn Wim’s cursussen zeer hoog gewaardeerd door Google reviews.

Maak nu de stap om jouw Excel-vaardigheden te verbeteren en meld je aan voor de cursus Excel van Wim van Vliet!

Ik wil verdere informatie aanvragen!

Wie is Wim?

Mijn naam is Wim van Vliet en na een lange tijd als boekhouder en controller te hebben gewerkt, waarbij ik steeds meer de kracht van Excel leerde ontdekken, ben ik in 2013 fulltime Excel Expert geworden. Ik vervul zowel opdrachten in Excel als het geven van trainingen in Excel. Dat laatste doe ik wekelijks en met enorm veel plezier en waardering.

Waarom bij Wim?

 1.  Docent uit de praktijk
  doet echt niks anders dan Excel!
 2.  Training wordt speciaal op jouw bedrijf en deelnemers afgestemd
 3.  Investering in training wordt veelvuldig terugverdiend doordat je nadien SNELLER en PRETTIGER met Excel werkt en VEEL MINDER FOUTEN zal gaan maken
 4.  Losjes en met humor
 5.  Heel toegankelijk
 6.  Geen vraag is te gek
 7.  Eigen casussen inbrengen wordt gewaardeerd (doet de training ook goed!)
 8.  Scherpe prijs vanaf € 137,50 p.p.
  all-inclusive
 9.  Veel leren door zelf gelijk te gaan oefenen
 10.  Voor beginners tot en met ver gevorderden
 11.  Persoonlijk
 12.  Heel erg efficiënt
 13.  Zorgt dat iedereen aan zijn trekken komt
 14.  Een jaar lang gratis nazorg voor al je vragen
 15.  Er zijn zelfs prijzen te winnen!

.

Klik hier om anoniem het gratis intakeformulier te downloaden, zodat je op jouw afdeling of bedrijf eenvoudig en snel kunt polsen hoeveel en welke interesse er is in een Excel-training

Reviews

Met een aantal collega’s een leuke Excel Cursus gevolgd. Ondanks dat het niveau van de groep gevarieerd was, wist Wim het toch voor iedereen boeiend te houden. Ook dank voor het geduld om na afloop van de training nog samen in de wereld van de macro’s te duiken.

Audrey Root-Muskee, Supply Chain Excellence Manager EMEA bij Apex Tool Group, LLC (datum review: 20 februari 2021)

De trainingen van Wim zijn erg leerzaam. Hij legt vele verschillende mogelijkheden in Excel rustig, geduldig en duidelijk uit. Daarnaast zorgt hij met zijn humor voor een leuke en veilige omgeving, waardoor je makkelijker door de droge theorieën heen gaat en er ook genoeg ruimte is voor vragen of opmerkingen tussendoor. Ook is het leuk dat Wim zelf ook erg leergierig overkomt en nog steeds nieuwe dingen leert van zijn cursisten. Bedankt voor de trainingen Wim!

Wouter Spoor, Interim Financial via Agium (datum review: 13 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn leerzaam en duidelijk. Wim stelt zijn eigen programma op maar daarnaast is er ruim voldoende mogelijkheid om je eigen inbreng mee te nemen naar de training. Ik kan Wim van harte aanbevelen.

Margret Hemel, HR Adviseur bij Apex Tool Group (datum review: 12 april 2021)

Fijne docent in omgang met helder oefenmateriaal! Op een laagdrempelige manier worden de verschillende functies van Excel behandeld.

Madelon Loontjens, Product Development en Category Management Intern Etos bij Ahold Delhaize (datum review: 20 april 2021)

Super energieke, enthousiaste en geduldige excel-docent die je met alle liefde en plezier door excel heen helpt. Ik heb zeker geen spijt gehad van het volgen van een cursus bij Wim. Bedankt!

David Polak, Medewerker Vastgoed at Kleinmaeks & Nijdam B.V. | Master student Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Wim gaf een Excel workshop via de Radboud universiteit. De workshop was erg nuttig en alle facetten van Excel werden behandeld. Ook was er ruimte voor vragen en was het een stapsgewijze workshop die erg nuttig was!

Britt van der Linden, MSc Biomedical Sciences (datum review: 21 april 2021)

Zeer behulpzaam en deskundig in zijn vak! Ook erg leuk dat hij interactief te werk gaat in zijn Excel cursussen.

Karen Ren, BSc Business Administration Student (datum review: 21 april 2021)

Onlangs heb ik bij Wim een cursus Excel mogen volgen. Hij bleef de hele avond lang gezellig, vriendelijk en bovenal zeer informatief. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.

Lars Osinga, Student Master Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Leerzame Excel cursus gehad van Wim, hij is deskundig in zijn vak. De lessen waren interessant en inhoudelijk sterk!

Corné Brouwers, BSc Student Geografie, Planologie en Milieuwetenschappen (datum review: 26 april 2021)

De excel cursus van Wim was erg leerzaam. Wim houdt goed rekening met niveauverschillen in de groep, waardoor iedereen er iets van leert. Naast het leerzame aspect maakt het enthousiasme van Wim het ook nog eens erg leuk. Bedankt! 

Imme Degreef, Student MSc. Marketing Analytics TiU | MSc. Entrepreneurship UvA & VU | Project Marketeer at Zonnefabriek (datum review: 29 april 2021)

Leerzame excelcursus gehad van Wim, zeker aan te bevelen!

Simon Winkel, Student aan Radboud University (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een cursus bij Wim gevolgd en hier enorm veel van opgestoken. Wim is een goede docent, hij weet moeilijke concepten (voor mij) op een begrijpelijke manier uit te leggen en dat heeft mij geholpen een beetje inzicht te krijgen in hoe Excel werkt en hoe ontzettend veel je ermee kunt. Ik zou Wim dan ook enorm aanbevelen als cursus begeleider! Wim dankjewel voor de cursus! 

Nienke Wierenga, Stagiair onderzoek bij Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) (datum review: 30 april 2021)

Wim is erg kundig in zijn vak en kan zijn kennis van Excel goed overbrengen. Daarnaast houdt hij de workshops leuk en luchtig, met ruimte voor een praatje en voor humor tussendoor. Ook beantwoord hij altijd je vragen en geeft hij handige tips om een stuk efficiënter in Excel te werken. Wim bedankt! 

Simon Roelofsma, Company Founder | Corporate Finance & Control | International Business | Master Student (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een Excel cursus gevolgd bij Wim en kan nu zeker zeggen dat ik beter overweg kan met Excel! Wim zijn heldere uitleg en nuttige voorbeelden maakten de cursus goed te volgen, ook als je nog niet zo bekend bent met Excel. Naast de nuttige informatie zorgt Wim ook voor een aangename sfeer waarin altijd vragen gesteld kunnen worden. Kortom, ik kan het zeker aanraden om een cursus bij Wim te volgen!

Julia Kieftenbeld, MSc student Innovation & Entrepreneurship at Radboud University (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit een Excel cursus van Wim gevolgd. De cursus was erg nuttig en leerzaam, daarnaast zorgde Wim voor een fijne en interactieve sfeer. Hij gaf duidelijke voorbeelden en liet ons zelf ook veel proberen. Hierdoor heb ik veel opgestoken en kan ik dankzij Wim goed op weg met Excel. 

An van Houten, Student Economie & Bedrijfseconomie (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit de cursus Excel verder dan de basis gevolgd. Ik heb hier erg veel van geleerd door Wim’s duidelijke uitleg. Hij legt op een prettige manier uit en geen vraag is hem te gek. Ik zou anderen zeker aanbevelen om een cursus bij hem te volgen. 

Marieke Slettenhaar, MSc Business Administration | BBA Food & Business (datum review: 5 mei 2021)

afgelopen week beginners training van Wim gehad. Het was een fijne training. Erg duidelijk.

Arjen Paasse, Mechanisch tekenaar bij Machine fabriek Steketee (datum review: 24 mei 2021)

Duidelijke cursus, neemt de tijd en geeft les met een vleugje gezonde humor.

Matthijs Braber, Mechanical Engineer | Steketee B.V. | Geavanceerde schoffeltechniek (datum review: 25 mei 2021)

Onlangs heb ik een Excel-training gedaan bij Wim van Vliet in het ETZ in Tilburg. Voordat ik eraan begon, dacht ik dat het niet echt iets voor mij zou zijn. Niets was minder waar, ik heb ontzettend veel opgestoken. Wim is een prettige trainer, heeft veel geduld en is niet te flauw om iets nog een keer uit te leggen.

Corine Rulo, medisch secretaresse bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis -ETZ- (datum review: 30 juni 2021)

Rustige uitleg en duidelijke trainingen voor ieder Excel niveau. Erg behulpzaam bij vragen die verder gaan dan de training zelf!

Kevin Knipmeijer, Finance Professional via Agium Finance & Control (datum review: 1 juli 2021)

Interactieve en leerzame training. Heel nuttig om deze Excel skills te hebben als financial.

Monisha Gopie, Teamlid Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR (datum review: 1 juli 2021)

Onlangs een cursus gevolgd bij Wim. Het was een aangename training, waarbij er in korte tijd veel nuttige informatie werd gegeven. Zeker een toegevoegde waarde voor mijn verdere carrière.

Amel Malallah, Medewerker Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR via Agium (datum review: 2 juli 2021)

Ontzettend veel mogen leren tijdens de trainingen van Wim. Een positieve en enthousiaste persoon! Voor vragen en onduidelijkheden neemt Wim rustig de tijd om dit te beantwoorden!

Kim-Luy Kok, Finance & Control bij Agium (datum review: 7 juli 2021)

Wim geeft dynamische trainingen voor alle niveaus. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht voor je vragen. Mocht er tijdens de training zelf geen tijd voor zijn voor je vraag stuurt Wim na afloop een filmpje hoe de desbetreffende case opgelost moet worden. Daarnaast wordt de training ook nog eens met een (glim)lach gegeven. Kortom, ik raad de Excel training van Wim van Vliet ten zeerste aan.

Jeroen Bergschneider, Young Agium Professional (datum review: 7 juli 2021)

Nogmaals dank voor de cursusdag. Ik vond het super!

Eduard van der Graaf, Docent Economie bij Rijksoverheid (datum review: 23 augustus 2021)

Een Incompany Excel Cursus bij jou op kantoor

Voordelen van de Excel Cursus Incompany zijn dat je er de deur niet voor uit hoeft, je zit in een vertrouwde omgeving en dat de cursus helemaal op maat kan worden gemaakt en er ook nog eigen casussen behandeld kunnen worden.

Wim heeft een handig intakeformulier (uiteraard in Excel 😂) ontwikkeld. Het invullen daarvan kost slechts een paar minuten en vervolgens kan hij bepalen wat het huidige niveau is van alle deelnemers (ook handig als er meerdere groepen zijn en je zo ook gelijk een groepsindeling kunt maken op basis van niveau). Tevens kun je in het formulier je wensen en verwachtingen invullen. Daar probeert hij dan uiteraard zoveel mogelijk rekening mee te houden zodat een ieder aan zijn trekken komt!

De cursisten hebben het bij Wim voor het zeggen. Altijd worden die onderwerpen behandeld die bruikbaar en handig zijn voor de cursisten. Een standaard trainingsprogramma afwerken, nee dat wordt het nooit. Vragen staat vrij en vindt hij alleen maar leuk! Er kunnen dagdelen (halve dagen) worden ingepland, maar natuurlijk ook hele dagen. Besef wel dat als je een training volgt van negen tot vier, dit vaak toch een (te) lange zit kan zijn voor sommigen. Het advies is dan wel om naast een lunchpauze, wat koffierondjes en wat praatjes in te lassen (er mag bij hem ook gelachen worden). Door de cursisten zelf veel te laten oefenen en uit te dagen blijft het ook tot het eind boeiend en levendig en daardoor wordt er zoveel mogelijk kennis overgedragen op een enthousiaste, goed te begrijpen manier.

Wat zijn de kosten?

Op locatie waar dan ook in Nederland
Je kunt kiezen voor:
– één groep een hele dag
– één groep een dagdeel
– twee groepen een dagdeel op dezelfde dag

Via Teams (online)
Je kunt er ook voor kiezen om de Excel Training via Teams te volgen. De kosten voor trainingen via Teams liggen een heel stuk lager, omdat ik dan natuurlijk niet hoef te reizen. Een ander voordeel van de online training is dat het ook opgenomen kan worden, waardoor men het later nog eens rustig terug zou kunnen kijken. Ik geef alleen maar trainingen van 2½ uur, omdat ik de ervaring heb dat kortere of langere online trainingen veel minder effectief zijn.

Laptops
Je kunt tijdens de training van je eigen laptop/computer gebruik maken, maar in het geval dat lastig is, kan ik dat ook regelen. De kosten daarvoor zijn € 30 per laptop.

Prijzen
Alle onderstaande bedragen zijn inclusief al mijn kosten zoals vooroverleg, analyseren intakeformulieren, voorbereiding, inbouwen casussen, naslagwerk,  reistijd en -kosten (waar dan ook in Nederland) en ook nog een jaar gratis nazorg!

Definitieve samenstelling groep(en)
Als we alles hebben besproken, alle deelnemers bekend zijn en de trainingsdatums zijn bepaald, ontvang je van mij voordat de trainingen beginnen alvast voor alle duidelijkheid een prijsopgave. Dit bedrag wordt dan ook uiteindelijk in rekening gebracht, mits er daarna nog deelnemers bijgekomen zijn.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Ik wil een mailtje sturen!

Ik wil meer weten!

Voor verdere informatie over en aanvragen voor mijn Inhouse Excel Training kun je me mailen op training@vanvlietproductions.nl of bellen/appen op 06-13769301. Ik sta je heel graag te woord!

Ik wil graag meer weten!

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op