Incompany Excel Cursus * Excel Cursus op Locatie * Excel Inhouse

Excel cursus incompany

Als je op zoek bent naar de beste Excel cursus, hoef je niet verder te zoeken! Wim van Vliet is de expert die jouw Excel-vaardigheden naar een hoger niveau kan tillen. Met meer dan tien jaar ervaring als Excel Expert en topdocent is Wim dé persoon om jouw Excel-kennis te vergroten. En het goede nieuws is dat hij naar jou toe komt, waar je ook bent in Nederland, zonder extra reiskosten! Je kunt zelf uitrekenen wat een cursus bij jou op het bedrijf gaat kosten. Scroll daarvoor naar beneden waar je alle prijzen ziet staan. Er wordt per cursist een bedrag berekend (net als bij open inschrijvingen), waarbij hoe meer cursisten in een groep, hoe goedkoper het per persoon wordt! Je kunt per groep kiezen uit een hele dag, één of meerdere dagdelen en ook online via Teams is mogelijk.

Wim is zeker niet de goedkoopste, maar hou met je keuze rekening wat je tracht te bereiken met de cursus en of andere opleidingsinstituten ook kunnen bieden wat Wim allemaal te beiden heeft (zie rechts ‘Wie is Wim?’ en ‘Waarom bij Wim?’). En stel jezelf de vraag: wil je het goed of wil je het goedkoop?

Wim biedt een cursus Excel aan die is afgestemd op jouw bedrijf en behoeften. Dit doet hij onder andere door middel van zijn zelfontwikkelde intakeformulier. Of je nu een beginner bent of al gevorderde kennis hebt, de cursus is voor iedereen geschikt. En als kers op de taart zijn de cursussen van Wim zeer hoog gewaardeerd door Google reviews.

Tijdens de cursus Excel zal Wim je verrassen met zijn losse aanpak en humor, waardoor Excel geen saai of taai onderwerp meer zal zijn. Met zijn grote praktijkervaring weet hij als geen ander wat belangrijk is en waar de valkuilen zitten. Bovendien is hij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en heeft hij op de meeste vragen direct een antwoord klaar. Wim krijgt energie van veel vragen en tevreden cursisten die vol enthousiasme en met meer kennis naar huis gaan.

De investering in de cursus verdient zich dubbel en dwars terug doordat je sneller, efficiënter en met veel meer plezier in Excel kan werken. Dus als je op zoek bent naar een uitstekende cursus Excel, meld je dan nu aan bij Wim van Vliet en verbeter jouw Excel-vaardigheden!

Ik wil verdere informatie aanvragen!

Wie is Wim?

Wim van Vliet, een voormalig boekhouder en controller, is zich al vroeg bewust geworden van de enorme potentie van Excel om bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Deze passie voor Excel heeft ertoe geleid dat hij in 2013 besloot om fulltime Excel Expert te worden. Sindsdien heeft hij zijn expertise en kennis gedeeld met bedrijven van alle groottes, zowel via Excel-opdrachten als wekelijkse Excel-trainingen.

Wim is toegewijd aan het helpen van bedrijven bij het gebruik van Excel om hun bedrijfsprocessen te verbeteren en hun productiviteit te verhogen. Als ervaren docent biedt hij deskundige begeleiding en ondersteuning en heeft hij vele bedrijven geholpen om de voordelen van Excel ten volle te benutten. Met zijn op maat gemaakte Excel cursus laat hij zien hoe bedrijven met Excel hun efficiëntie kunnen verbeteren, kosten kunnen besparen en betere beslissingen kunnen nemen op basis van data.

Wim’s klanten zijn dol op zijn expertise en zijn praktische en hands-on aanpak. Met zijn enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid weet hij mensen te inspireren en te motiveren om het beste uit Excel te halen.

Waarom bij Wim?

 1.  Docent uit de praktijk
  je weet wie de cursus gaat geven en Wim doet al meer dan tien jaar echt niks anders dan Excel!
 2.  Training wordt speciaal op jouw bedrijf en deelnemers afgestemd
 3.  Investering in training wordt veelvuldig terugverdiend doordat je nadien SNELLER en PRETTIGER met Excel werkt en VEEL MINDER FOUTEN zal gaan maken
 4.  Losjes en met humor
 5.  Heel toegankelijk
 6.  Geen vraag is te gek
 7.  Eigen casussen inbrengen wordt gewaardeerd (doet de training ook goed!)
 8.  Scherpe prijs vanaf € 112,50 p.p.
  all-inclusive
 9.  Veel leren door zelf gelijk te gaan oefenen
 10.  Voor beginners tot en met ver gevorderden
 11.  Persoonlijk
 12.  Heel erg efficiënt
 13.  Zorgt dat iedereen aan zijn trekken komt
 14.  Een jaar lang gratis nazorg voor al je vragen
 15.  Er zijn zelfs prijzen te winnen!

.

Klik hier om anoniem het gratis intakeformulier te downloaden, zodat je op jouw afdeling of bedrijf eenvoudig en snel kunt polsen hoeveel en welke interesse er is in een Excel-training

Reviews

Met een aantal collega’s een leuke Excel Cursus gevolgd. Ondanks dat het niveau van de groep gevarieerd was, wist Wim het toch voor iedereen boeiend te houden. Ook dank voor het geduld om na afloop van de training nog samen in de wereld van de macro’s te duiken.

Audrey Root-Muskee, Supply Chain Excellence Manager EMEA bij Apex Tool Group, LLC (datum review: 20 februari 2021)

De trainingen van Wim zijn erg leerzaam. Hij legt vele verschillende mogelijkheden in Excel rustig, geduldig en duidelijk uit. Daarnaast zorgt hij met zijn humor voor een leuke en veilige omgeving, waardoor je makkelijker door de droge theorieën heen gaat en er ook genoeg ruimte is voor vragen of opmerkingen tussendoor. Ook is het leuk dat Wim zelf ook erg leergierig overkomt en nog steeds nieuwe dingen leert van zijn cursisten. Bedankt voor de trainingen Wim!

Wouter Spoor, Interim Financial via Agium (datum review: 13 maart 2021)

De trainingen van Wim zijn leerzaam en duidelijk. Wim stelt zijn eigen programma op maar daarnaast is er ruim voldoende mogelijkheid om je eigen inbreng mee te nemen naar de training. Ik kan Wim van harte aanbevelen.

Margret Hemel, HR Adviseur bij Apex Tool Group (datum review: 12 april 2021)

Fijne docent in omgang met helder oefenmateriaal! Op een laagdrempelige manier worden de verschillende functies van Excel behandeld.

Madelon Loontjens, Product Development en Category Management Intern Etos bij Ahold Delhaize (datum review: 20 april 2021)

Super energieke, enthousiaste en geduldige excel-docent die je met alle liefde en plezier door excel heen helpt. Ik heb zeker geen spijt gehad van het volgen van een cursus bij Wim. Bedankt!

David Polak, Medewerker Vastgoed at Kleinmaeks & Nijdam B.V. | Master student Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Wim gaf een Excel workshop via de Radboud universiteit. De workshop was erg nuttig en alle facetten van Excel werden behandeld. Ook was er ruimte voor vragen en was het een stapsgewijze workshop die erg nuttig was!

Britt van der Linden, MSc Biomedical Sciences (datum review: 21 april 2021)

Zeer behulpzaam en deskundig in zijn vak! Ook erg leuk dat hij interactief te werk gaat in zijn Excel cursussen.

Karen Ren, BSc Business Administration Student (datum review: 21 april 2021)

Onlangs heb ik bij Wim een cursus Excel mogen volgen. Hij bleef de hele avond lang gezellig, vriendelijk en bovenal zeer informatief. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden.

Lars Osinga, Student Master Innovation & Entrepreneurship (datum review: 21 april 2021)

Leerzame Excel cursus gehad van Wim, hij is deskundig in zijn vak. De lessen waren interessant en inhoudelijk sterk!

Corné Brouwers, BSc Student Geografie, Planologie en Milieuwetenschappen (datum review: 26 april 2021)

De excel cursus van Wim was erg leerzaam. Wim houdt goed rekening met niveauverschillen in de groep, waardoor iedereen er iets van leert. Naast het leerzame aspect maakt het enthousiasme van Wim het ook nog eens erg leuk. Bedankt! 

Imme Degreef, Student MSc. Marketing Analytics TiU | MSc. Entrepreneurship UvA & VU | Project Marketeer at Zonnefabriek (datum review: 29 april 2021)

Leerzame excelcursus gehad van Wim, zeker aan te bevelen!

Simon Winkel, Student aan Radboud University (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een cursus bij Wim gevolgd en hier enorm veel van opgestoken. Wim is een goede docent, hij weet moeilijke concepten (voor mij) op een begrijpelijke manier uit te leggen en dat heeft mij geholpen een beetje inzicht te krijgen in hoe Excel werkt en hoe ontzettend veel je ermee kunt. Ik zou Wim dan ook enorm aanbevelen als cursus begeleider! Wim dankjewel voor de cursus! 

Nienke Wierenga, Stagiair onderzoek bij Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) (datum review: 30 april 2021)

Wim is erg kundig in zijn vak en kan zijn kennis van Excel goed overbrengen. Daarnaast houdt hij de workshops leuk en luchtig, met ruimte voor een praatje en voor humor tussendoor. Ook beantwoord hij altijd je vragen en geeft hij handige tips om een stuk efficiënter in Excel te werken. Wim bedankt! 

Simon Roelofsma, Company Founder | Corporate Finance & Control | International Business | Master Student (datum review: 30 april 2021)

Ik heb een Excel cursus gevolgd bij Wim en kan nu zeker zeggen dat ik beter overweg kan met Excel! Wim zijn heldere uitleg en nuttige voorbeelden maakten de cursus goed te volgen, ook als je nog niet zo bekend bent met Excel. Naast de nuttige informatie zorgt Wim ook voor een aangename sfeer waarin altijd vragen gesteld kunnen worden. Kortom, ik kan het zeker aanraden om een cursus bij Wim te volgen!

Julia Kieftenbeld, MSc student Innovation & Entrepreneurship at Radboud University (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit een Excel cursus van Wim gevolgd. De cursus was erg nuttig en leerzaam, daarnaast zorgde Wim voor een fijne en interactieve sfeer. Hij gaf duidelijke voorbeelden en liet ons zelf ook veel proberen. Hierdoor heb ik veel opgestoken en kan ik dankzij Wim goed op weg met Excel. 

An van Houten, Student Economie & Bedrijfseconomie (datum review: 2 mei 2021)

Ik heb via de Radboud Universiteit de cursus Excel verder dan de basis gevolgd. Ik heb hier erg veel van geleerd door Wim’s duidelijke uitleg. Hij legt op een prettige manier uit en geen vraag is hem te gek. Ik zou anderen zeker aanbevelen om een cursus bij hem te volgen. 

Marieke Slettenhaar, MSc Business Administration | BBA Food & Business (datum review: 5 mei 2021)

afgelopen week beginners training van Wim gehad. Het was een fijne training. Erg duidelijk.

Arjen Paasse, Mechanisch tekenaar bij Machine fabriek Steketee (datum review: 24 mei 2021)

Duidelijke cursus, neemt de tijd en geeft les met een vleugje gezonde humor.

Matthijs Braber, Mechanical Engineer | Steketee B.V. | Geavanceerde schoffeltechniek (datum review: 25 mei 2021)

Onlangs heb ik een Excel-training gedaan bij Wim van Vliet in het ETZ in Tilburg. Voordat ik eraan begon, dacht ik dat het niet echt iets voor mij zou zijn. Niets was minder waar, ik heb ontzettend veel opgestoken. Wim is een prettige trainer, heeft veel geduld en is niet te flauw om iets nog een keer uit te leggen.

Corine Rulo, medisch secretaresse bij Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis -ETZ- (datum review: 30 juni 2021)

Rustige uitleg en duidelijke trainingen voor ieder Excel niveau. Erg behulpzaam bij vragen die verder gaan dan de training zelf!

Kevin Knipmeijer, Finance Professional via Agium Finance & Control (datum review: 1 juli 2021)

Interactieve en leerzame training. Heel nuttig om deze Excel skills te hebben als financial.

Monisha Gopie, Teamlid Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR (datum review: 1 juli 2021)

Onlangs een cursus gevolgd bij Wim. Het was een aangename training, waarbij er in korte tijd veel nuttige informatie werd gegeven. Zeker een toegevoegde waarde voor mijn verdere carrière.

Amel Malallah, Medewerker Verificatie Voucherfonds a.i. bij SGR via Agium (datum review: 2 juli 2021)

Ontzettend veel mogen leren tijdens de trainingen van Wim. Een positieve en enthousiaste persoon! Voor vragen en onduidelijkheden neemt Wim rustig de tijd om dit te beantwoorden!

Kim-Luy Kok, Finance & Control bij Agium (datum review: 7 juli 2021)

Wim geeft dynamische trainingen voor alle niveaus. Je krijgt altijd persoonlijke aandacht voor je vragen. Mocht er tijdens de training zelf geen tijd voor zijn voor je vraag stuurt Wim na afloop een filmpje hoe de desbetreffende case opgelost moet worden. Daarnaast wordt de training ook nog eens met een (glim)lach gegeven. Kortom, ik raad de Excel training van Wim van Vliet ten zeerste aan.

Jeroen Bergschneider, Young Agium Professional (datum review: 7 juli 2021)

Nogmaals dank voor de cursusdag. Ik vond het super!

Eduard van der Graaf, Docent Economie bij Rijksoverheid (datum review: 23 augustus 2021)

Een Incompany Excel Cursus bij jou op kantoor

De Excel cursus Incompany van Wim biedt vele voordelen. Zo hoef je er de deur niet voor uit, zit je in een vertrouwde omgeving en kan de cursus helemaal op maat worden gemaakt, waarbij ook eigen casussen worden behandeld. Bij aanmelding voor de cursus vult de deelnemer een intakeformulier in dat speciaal is ontwikkeld door Wim (uiteraard in Excel  😂). Op basis hiervan bepaalt hij het huidige niveau van alle deelnemers en houdt hij rekening met hun wensen, verwachtingen en eigen casussen om een cursus op maat te maken.

Bij Wim hebben de cursisten het voor het zeggen en worden alleen de onderwerpen behandeld die bruikbaar en handig zijn voor hen. Er wordt geen standaard trainingsprogramma afgeraffeld, maar er kan vrijuit gevraagd en gelachen worden. Dagdelen en hele dagen zijn beide mogelijk, maar Wim heeft zeer goede ervaringen door de cursus Excel in dagdelen te geven, een hele dag gaat vrijwel altijd ten koste van de effectiviteit. Door cursisten zelf veel te laten oefenen en uit te dagen blijft de cursus boeiend en levendig, en wordt er op een enthousiaste en begrijpelijke manier veel kennis overgedragen. Wil je ook je Excel vaardigheden verbeteren? Meld je dan aan voor een professionele Excel cursus incompany Excel bij Wim!

Wat zijn de kosten voor een Excel Cursus Incompany?

Op locatie waar dan ook in Nederland
Je kunt kiezen voor:
– één groep een hele dag
– één groep een dagdeel
– twee groepen een dagdeel op dezelfde dag

Via Teams (online)
Je kunt er ook voor kiezen om de Excel Training via Teams te volgen. De kosten voor trainingen via Teams liggen een heel stuk lager, omdat ik dan natuurlijk niet hoef te reizen. Een ander voordeel van de online training is dat het ook opgenomen kan worden, waardoor men het later nog eens rustig terug zou kunnen kijken. Ik geef alleen maar trainingen van 2½ uur, omdat ik de ervaring heb dat kortere of langere online trainingen veel minder effectief zijn.

Laptops
Je kunt tijdens de training van je eigen laptop/computer gebruik maken, maar in het geval dat lastig is, kan ik dat ook regelen. De kosten daarvoor zijn € 30 per laptop.

Prijzen
Alle onderstaande bedragen zijn inclusief al mijn kosten zoals vooroverleg, analyseren intakeformulieren, voorbereiding, inbouwen casussen, naslagwerk,  reistijd en -kosten (waar dan ook in Nederland) en ook nog een jaar gratis nazorg!

Definitieve samenstelling groep(en)
Als we alles hebben besproken, alle deelnemers bekend zijn en de trainingsdatums zijn bepaald, ontvang je van mij voordat de trainingen beginnen alvast voor alle duidelijkheid een prijsopgave. Dit bedrag wordt dan ook uiteindelijk in rekening gebracht, mits er daarna nog deelnemers bijgekomen zijn.

Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Ik wil een mailtje sturen!

Ik wil meer weten!

Voor verdere informatie over en aanvragen voor mijn Inhouse Excel Training kun je me mailen op training@vanvlietproductions.nl of bellen/appen op 06-13769301. Ik sta je heel graag te woord!

Ik wil graag meer weten!

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op