Excel Expert Inhuren

Jarenlange ervaring in het succesvol vervullen van grote en kleine opdrachten als Excel Expert

Bedrijven huren mij in vanwege mijn geweldige kennis van Excel en VBA (ook wel macro’s of Visual Basic genoemd) in combinatie met het creatief, slim en kundig toepassen daarvan. Ik doe dit al vele jaren zo’n 50 tot 60 uur per week met nog steeds veel bevlogenheid en plezier en ga uitdagingen dan ook niet uit de weg. Daarnaast heb ik ook een hele lange en solide financiële achtergrond van meer dan 25 jaar. In de praktijk al vaak een gouden combinatie gebleken!

Ik merk steeds weer dat bedrijven worstelen met het analyseren van de vele en grote databestanden. Hier kunnen geweldige dashboards uit opgemaakt worden die de vinger op de zere plek kunnen leggen. Om in medische termen te blijven: managen op grond van onderbuikgevoelens wordt vervangen door managen op feiten!

Wim heeft ons vlot en vakkundig geholpen met een op Excel gebaseerde offerte generator.

Albert Rave, Business Development Manager bij SENS Retail (datum review: 17 maart 2021)

Dankzij Wim weer snel onze sheet gerepareerd. Bedankt Wim!

Melissa Meijer, Supervisor Planning & Logistic bij Crown of Holland B.V. (datum review: 12 maart 2021)

Wim van Vliet heeft ons uitstekend geholpen bij het beter beheren van onze werkprocessen! De meetings konden snel ingepland worden, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen. Door de inspanningen van Wim zijn onze bestanden veiliger tegen gebruikersfouten. Ook na het afronden van de opdracht is er nog veel contact met Wim en ondersteunt hij graag waar nodig is.

Luuk van de Rijt, Re-integratie adviseur bij Knehans Adviesgroep (datum review: 5 mei 2021)

Wim is een vakkundig Excel expert die in oplossingen denkt. Een fijne persoonlijkheid die voor de volle 100 procent Excel vraagstukken aanpakt en oplost.

Dennis Doest, Projectmanager a.i. bij Nijdra Group (datum review: 28 juni 2021)

Wim heeft een afschrijvingsstaat in Excel gemaakt voor ons. Snel, overzichtelijk, makkelijk onderhoudbaar. Erg goed gedaan! Dank Wim

Patrick Dorland, Financieel directeur bij Van Egmond Groep (datum review: 4 juli 2021)

Door de jaren heen een aantal keer gebruik gemaakt van de kennis en diensten van Wim, met recht een Excel expert. Wim doorgrond snel complexe vraagstukken en komt met werkbare oplossingen die me veel tijd hebben bespaard. Daarnaast doet hij suggesties en controles die de kwaliteit van het resultaat zichtbaar verbeteren.

Jan-Paul Back, Marketing Manager EMEA bij DNP Imagingcomm Europe B.V. (datum review: 29 september 2021)

Waar blink ik als Excel Expert in uit?

  • rapportages/dashboards bouwen, verbeteren en/of automatiseren (geef mij de ruwe data en ik maak er iets geweldigs van!)
  • tools en complete programma’s bouwen
  • de meest ingewikkelde berekeningen maken

Ik kan putten uit een jarenlange ervaring. Een nieuwe opdracht volbreng ik daardoor uit zo’n 80% ervaring en 20% uitdaging. Dat vind ik een mooie verhouding. Dat houdt mijn werk geweldig om te doen en word ik elke keer wéér wat behendiger.

Korte of lange opdrachten, voor beiden ben ik in te huren. Als je mij duidelijk kunt vertellen wat je voor ogen hebt, kan ik een inschatting qua uren maken. Offertes voor een vast bedrag kan wel, maar dan ben je uiteindelijk vaak duurder uit.

Wil je me per uur als Excel Expert inhuren, dan vraag ik 125 euro excl. BTW.  Als je me voor hele dagen inhuurt en je wilt dat ik naar jou toekom, dan komen daar in Nederland geen reiskosten bij. Een keertje vrijblijvend koffie bij je komen drinken om je ideeën door te nemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Wil je het goed of goedkoop?

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op