Gisteren en vandaag twee reisdagen achter de rug. Dat vind ik ook wel leuk op zijn tijd, weer eens wat anders dan bijvoorbeeld suf achter je bureau zitten.

Dinsdagochtend vroeg vanuit Drenthe naar Den Haag afgereisd. Bij het ROC aldaar was ik zo goed als klaar met het bouwen van een planningsdocument en blijkbaar was dat zo goed bevallen en waren er nu besprekingen over een nieuw project dat me gegund is, namelijk ‘de 1000-uren eis’. Een stuk uitgebreider dan mijn eerste opdracht daar, maar heb er weer heel veel zin in. Kom vast weer de nodige uitdagingen tegen, maar daar sla ik me wel doorheen!

Vervolgens richting Utrecht waar ik twee afspraken had. Eerst onder het genot van een tosti de plannen doorgenomen om voor een opleider één of meerdere cursussen Power BI Basis te gaan geven. En wellicht ook nog wat samenwerking op andere vlakken. Toen elders in Utrecht bij een hele grote detacheerder bekeken of we iets voor elkaar konden gaan betekenen, wellicht dat ik opdrachten voor hun ga vervullen en/of trainingen Excel en Power BI ga geven.

Tot slot nog even doorgeracet naar Groningen voor een mogelijke opdracht als Excel Expert. Goed gesprek gehad, we waren beiden enthousiast en zal het binnenkort wel horen. En toen uiteindelijk weer naar het Drentse platteland gereden waar het eten al bijna klaar stond.

Oh, en tussendoor ook nog gebeld voor een mogelijke korte opdracht… was me dus het dagje acquisitie wel…

Vandaag weer vroeg uit de veren. Om zes uur vertrokken en om een uur of drie vanmiddag waren we op de plaats van bestemming waar we twee weken zullen vertoeven: Denemarken!!

 

Ik wens jou ook een hele fijne vakantie (hopelijk heb je die binnenkort) en wie weet spreek ik je gauw!

 

Med venlig hilsen!