Vandaag geen volle bak, maar des te gunstiger voor de drie aanwezige cursisten uit Drenthe en Overijssel.

Vele onderwerpen weer de revue gepasseerd, waarbij vooral de draaitabellen weer favoriet waren.

Persoonlijk vind ik dat één van de mooiste en krachtigste onderdelen van Excel, iets wat ik dan ook zeer vaak gebruik bij opdrachten en betrekkelijk eenvoudig is uit te leggen!!

Verder ook INDEX i.c.m. VERGELIJKEN uitgelegd, ter vervanging van het beperkte en soms omslachtige VERT.ZOEKEN. Mee eens, het kost even wat tijd en inspanning om het onder de knie te krijgen, maar dan wil je ook niks anders meer. Ik in ieder geval niet, in de praktijk gebruik ik eigenlijk nooit meer VERT.ZOEKEN. Zal er binnenkort eens een video-instructie van maken, want in de praktijk zie ik zo’n 99% nog steeds verticaal zoeken…

Iedereen weer een hoop geleerd en voldaan naar huis. Hopelijk gaan de cursisten de stof ook gauw toepassen, anders raak je de kennis toch vroeg of laat weer kwijt…