Hey daar! Ik ben Wim van Vliet en ik ben dé expert op het gebied van Excel. Naast het geven van incompany trainingen, besteed ik de andere helft van mijn werkzaamheden aan het vervullen van opdrachten in Excel. En geloof mij, ik heb al heel wat gezien en meegemaakt op het gebied van Excel.

Maar wat is Excel eigenlijk? Excel is een programma waarmee je allerlei gegevens en berekeningen kunt bijhouden. Het is een handig hulpmiddel voor zowel bedrijven als particulieren. Met Excel kun je bijvoorbeeld makkelijk een begroting maken, een voorraadlijst bijhouden of grafieken en tabellen maken van je gegevens. Kortom, Excel is een veelzijdig programma dat voor veel mensen onmisbaar is in hun dagelijkse werkzaamheden.

Maar hoe goed ken jij Excel eigenlijk? En hoe goed kennen jouw medewerkers Excel? Het is namelijk belangrijk dat je goed om kunt gaan met dit programma als je optimaal gebruik wilt maken van de mogelijkheden. Daarom bied ik incompany trainingen aan, waarbij ik bij jouw bedrijf langs kom om jouw medewerkers alles te leren over Excel.

En het mooie van mijn incompany trainingen is dat ze helemaal op maat gemaakt zijn voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar een beginnerscursus of juist een gevorderdencursus, ik kan je helpen. Ook als je specifieke vragen hebt over Excel, bijvoorbeeld over bepaalde formules of macro’s, ben ik er voor je. Ik heb namelijk al jarenlang ervaring met Excel en kan je daarom alles vertellen over dit programma. Zelfs als je denkt dat je al heel veel weet over Excel, valt er bij mij nog genoeg te leren.

Maar wat kun je dan zoal verwachten van mijn incompany trainingen? Nou, om te beginnen kun je rekenen op een gezellige en ontspannen sfeer. Leren hoeft namelijk helemaal niet saai te zijn! Ik geloof dat leren het leukst is wanneer je er plezier aan beleeft. Daarom probeer ik tijdens mijn trainingen ook altijd een praktische aanpak te hanteren, waarbij we meteen aan de slag gaan. Zo kan iedereen de opgedane kennis meteen in de praktijk brengen.

Daarnaast is het natuurlijk ook heel handig dat ik naar jouw bedrijf toe kom om de training te geven. Jouw medewerkers hoeven dan niet te reizen en kunnen gewoon op kantoor blijven. Bovendien kan ik de cursus helemaal afstemmen op de behoeften en wensen van jouw bedrijf.

Dus, wil je graag dat jouw medewerkers meer kennis opdoen over Excel en wil je dat ze dit op een leuke en praktische manier kunnen doen? Kies dan voor mijn incompany Excel cursus. Ik kom graag naar jouw bedrijf toe om jouw medewerkers alles te leren over dit veelzijdige programma!