Vanaf begin mei heb ik tot en met vandaag wekelijks een cursus Excel of Power BI gegeven vanaf een vaste locatie in mijn woonplaats Weiteveen (Drenthe).

Waar ik heel blij mee ben is dat voor elke week zich één of meer cursisten hadden aangemeld, zodat de cursus elke keer kon doorgaan!

Moest zelfs al een paar keer nee verkopen omdat ik zes of zeven cursisten toch echt wel het maximum vond en vind. Zie soms op LinkedIn voorbijkomen dat er soms wel trainingen worden gegeven aan meer dan twintig personen tegelijk. Naar mijn bescheiden mening kan dat lang niet zo effectief (en plezierig) zijn als met kleine groepen waarbij ik ieder genoeg persoonlijke aandacht kan geven. Heb nu even drie weken vakantie en ga weer vrolijk verder op 8 augustus, dan met een cursus Power BI Basis (voor beginners).

Vandaag stond ‘Excel voor Gevorderden’ op het programma. Eén cursist had zich aangemeld, die heel blij was dat hij een privé-cursus kreeg. Hij mocht dan ook bepalen welke onderwerpen er behandeld zouden worden en daardoor leek het vandaag eigenlijk meer op een cursus Excel VBA Basis (voor beginners). Ook nog een eigen casus van hem uitgewerkt (waardoor mijn hersenen ook weer het nodige geprikkeld werden) en iets na vieren vertrok hij meer dan tevreden huiswaarts.

Wil jij ook het nuttige (cursus met diepgang) met het aangename (geweldig uitzicht, lekkere lunch en tijd voor een praatje en een grapje) verenigen, dan ben je vanaf augustus meer dan welkom!

En geen smoesjes dat het een eind rijden is, want ik bied nu ook een arrangement aan dat bestaat uit een cursus, overnachting(en) en een bezoek aan Wildlands!

Wie weet tot gauw en een ieder een fijne vakantie gewenst!!