Excel voor Gevorderden

 

Je bent op zoek naar een cursus Excel voor Gevorderden waar je ook echt wat aan hebt. Dan ben je hier aan het goede adres!

Ik ben een man uit de praktijk. Naast dat ik elke week wel één of meerdere cursussen Excel geef, volbreng ik ook voortdurend kleine en grote opdrachten in Excel, en dat al vele jaren meer dan fulltime (zo’n 50 uur per week).

Zodoende weet ik als geen ander aan welke onderwerpen je écht iets hebt omdat ze die voor mijn hun nut al hebben bewezen in de praktijk. In de loop van de tijd pas ik de onderwerpen ook aan omdat ik weer wat geweldigs heb ontdekt in de praktijk. Elk onderwerp leg ik dan ook uit met gerichte oefeningen, waarmee je zelf ook veelvuldig aan de slag gaat tijdens de cursus Excel voor Gevorderden.

Je kunt naar het prachtige Drenthe komen voor een cursus (klik hier) of de cursus vanaf je eigen locatie volgen via Teams (klik hier).