Excel Specialist

Als Excel Specialist vind ik het geweldig om grote en kleine opdrachten te vervullen. Ik kan daar mijn Excel-kennis, wiskundeknobbel, financiële achtergrond, passie en bevlogenheid helemaal in kwijt!

Dit doe ik al vele jaren en zo’n 50 uur per week, week in, week uit. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het valt wel te bouwen in Excel. Ik bouw niet alleen, maar doe ook aan verbouwen, renoveren en automatiseren. Als ik eenmaal in de materie zit, denk ik met je mee en dat geeft vaak inzichten bij de klant waar ze nog niet bij stil hadden gestaan.

Mijn tarief is 95 euro (excl. BTW). Als je me een hele dag inhuurt op jouw locatie in Nederland is dat inclusief reiskosten.

Geïnteresseerd? Neem eens vrijblijvend contact met me op.

Wim heeft ons vlot en vakkundig geholpen met een op Excel gebaseerde offerte generator.

Albert Rave, Business Development Manager bij SENS Retail (datum review: 17 maart 2021)

Dankzij Wim weer snel onze sheet gerepareerd. Bedankt Wim!

Melissa Meijer, Supervisor Planning & Logistic bij Crown of Holland B.V. (datum review: 12 maart 2021)

Wim van Vliet heeft ons uitstekend geholpen bij het beter beheren van onze werkprocessen! De meetings konden snel ingepland worden, er zijn duidelijke afspraken gemaakt en deze zijn ook nagekomen. Door de inspanningen van Wim zijn onze bestanden veiliger tegen gebruikersfouten. Ook na het afronden van de opdracht is er nog veel contact met Wim en ondersteunt hij graag waar nodig is.

Luuk van de Rijt, Re-integratie adviseur bij Knehans Adviesgroep (datum review: 5 mei 2021)

Wim is een vakkundig Excel expert die in oplossingen denkt. Een fijne persoonlijkheid die voor de volle 100 procent Excel vraagstukken aanpakt en oplost.

Dennis Doest, Projectmanager a.i. bij Nijdra Group (datum review: 28 juni 2021)

Wim heeft een afschrijvingsstaat in Excel gemaakt voor ons. Snel, overzichtelijk, makkelijk onderhoudbaar. Erg goed gedaan! Dank Wim

Patrick Dorland, Financieel directeur bij Van Egmond Groep (datum review: 4 juli 2021)

Door de jaren heen een aantal keer gebruik gemaakt van de kennis en diensten van Wim, met recht een Excel expert. Wim doorgrond snel complexe vraagstukken en komt met werkbare oplossingen die me veel tijd hebben bespaard. Daarnaast doet hij suggesties en controles die de kwaliteit van het resultaat zichtbaar verbeteren.

Jan-Paul Back, Marketing Manager EMEA bij DNP Imagingcomm Europe B.V. (datum review: 29 september 2021)