Excel Expert Inhuren

Bedrijven huren mij in vanwege mijn geweldige kennis van Excel en VBA (ook wel macro’s en Visual Basic genoemd) in combinatie met het creatief, slim en kundig toepassen daarvan. Daarnaast heb ik ook een hele lange en solide financiële achtergrond van meer dan 25 jaar. In de praktijk al vaak een gouden combinatie gebleken!

Ik merk steeds weer dat bedrijven worstelen met het analyseren van de vele en grote databestanden. Hier kunnen geweldige dashboards uit opgemaakt worden die de vinger op de zere plek kunnen leggen. Om in medische termen te blijven: managen op grond van onderbuikgevoelens wordt vervangen door managen op feiten!

Waar blink ik als Excel expert in uit?

  • rapportages/dashboards bouwen, verbeteren en/of automatiseren
  • tools of complete programma’s bouwen
  • de meest ingewikkelde berekeningen maken

Korte of lange opdrachten, voor beiden ben ik in te huren. Als je duidelijk voor ogen hebt wat er gemaakt moet worden, kunnen we een totaalprijs afspreken. Over een beetje meerwerk doe ik niet moeilijk. Vind ik dat meerwerk te gortig worden, dan trek ik tijdig aan de bel.

Wil je me per uur als Excel expert inhuren, dan kost je dat 85 euro excl. BTW.  Als je me voor hele dagen inhuurt en je wilt dat ik naar jou toekom, dan komen daar in Nederland geen reiskosten bij. Een keertje vrijblijvend koffie bij je komen drinken om je ideeën door te nemen behoort ook tot de mogelijkheden.

Mijn Referenties

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Telefoonnummer:
 06 – 137 693 01

E-mailadres
info@vanvlietproductions.nl

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op