Cursus Excel Online

Sinds enige tijd geef ik cursussen Excel online op alle niveaus!

Dus of je nou beginner, gevorderde, VBA wil leren of iets anders met Excel wil, jouw cursus zit er absoluut bij.

Klik hier om te kijken welke cursus voor jou het meest geschikt is.

Cursus Excel Online via Teams

Lekker relaxed vanuit je luie stoel thuis online een cursus volgen, wat wil je nog meer?

Elke cursus bestaat uit twee sessies van drie uur en daarbij is er alle ruimte om aanvullende vragen te stellen. Ik ben een man uit de praktijk, combineer het geven van cursussen met het vervullen van korte en lange opdrachten. Verder onderscheid ik me door mijn losse manier van les geven, met een geintje en een praatje tussendoor om het lekker luchtig te houden.

 

Cursus Excel Online m.b.v. Video’s

Binnenkort komen deze cursussen er ook aan! Informeer anders per mail in welke cursus je geïnteresseerd bent.

 

Je zult er zeker geen spijt van krijgen en je werkgever ook niet!