Vanaf februari 2021 ben ik hier begonnen om mijn recensies te verzamelen

Ik heb SENS Retail geholpen met het maken van offertes. Ze deden het tot op heden met veel knippen en plakken en waren per offerte lange tijd bezig. Nu hoeven ze enkel nog wat velden in te vullen (o.a. naam klant, korting en betalingsconditie), de aantallen bij de betreffende artikelen in te vullen en met een druk op de knop komt er een complete, nette offerte in PDF uitrollen. De moeilijkheidsgraad zat hem er in dat in de offerte elk artikel moest worden voorzien van een afbeelding.
Ik heb drie dagdelen lang trainingen Excel Advanced via Teams gegeven aan tien medewerkers van Agium. Vele onderwerpen zijn de revue gepasseerd. Van X.ZOEKEN tot VIND.ALLES en van SOMMEN.ALS tot doelzoeken. Ook veel aandacht besteed aan macro’s (ook wel VBA of Visual Basic genoemd) en natuurlijk ook genoeg moeten improviseren op de vragen van de leergierige groep!
Crown of Holland had een probleem met een Excel-bestand dat ze al jaren gebruikten. Het was namelijk enorm traag geworden en niet meer goed werkbaar daardoor. Uiteindelijk kwam ik erachter dat de voorwaardelijke opmaak de boosdoener was. Daar werd in de formules in vele kolommen de functie AANTAL.ALS gebruikt, wat zeer vertragend werkte. Alle voorwaardelijke opmaak verwijderd en nieuwe voorwaardelijke opbouw (die niet vertragend werkt) ingebouwd.
Verzorgen van cursussen op diverse niveaus. Zowel op mijn cursuslocatie in Drenthe, maar ook bij Apex in hun showroom in Emmen en daar in combinatie met Teams. Ook werden casussen besproken en veel aanvullende informatie meegegeven.

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op