Incompany- en PrivéTrainingen Excel

Naast de cursussen en trainingen in Excel die ik wekelijks in Drenthe geef, kom ik ook met alle plezier naar jou of jouw bedrijf toe!

Voordelen daarvan zijn: je hoeft de deur niet uit, de cursus kan op maat worden gemaakt en het is waarschijnlijk goedkoper dan dat je met een groep naar cursus gaat. Nadelen zijn dat je een dagje in het mooie, rustige Drentse en een heerlijke lunch mist en je er geen lekker dagje erop uit bent geweest los van alle beslommeringen op kantoor…

De klant heeft het bij mij voor het zeggen. Ik kan een standaard cursusprogramma afwerken, maar ook geheel op maat naar jouw/jullie wensen maken. Er kunnen dagdelen (halve dagen) worden ingepland, maar natuurlijk ook hele dagen. Besef wel dat als je een cursus volgt van negen tot vijf, dit vaak toch een net te lange zit is voor sommigen.

En ja, wat kost dat nou… het maakt trouwens niet uit of ik aan één of meerdere personen les ga geven. Groter dan acht personen zou ik niet aanraden, dan wordt het vaak te rommelig, kan ik te weinig persoonlijke aandacht geven en wordt het dus ook minder effectief.

Maar de kosten voor een locatie in Nederland voor een hele dag zijn 1.250 euro excl. 21% BTW, maar incl. alle kosten (zoals vooroverleg, voorbereiding, reiskosten en nazorg).

Kies je voor dagdelen, dan kost het je 800 euro (excl. 21% BTW).

Je kunt er dus ook voor kiezen om de training op mijn locatie in Drenthe te laten geven. Er zit dan ook een heerlijke lunch bij inbegrepen. De kosten zijn dan per persoon 75 euro (excl. 21% BTW) hoger.

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Telefoonnummer:
 06 – 137 693 01

E-mailadres
info@vanvlietproductions.nl

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op