Incompany- en PrivéTrainingen Excel

Naast de cursussen en trainingen in Excel en Power BI die ik wekelijks in Weiteveen (Drenthe) geef, kom ik ook met alle plezier naar jou of jouw bedrijf toe!

Voordelen daarvan zijn: je hoeft de deur niet uit, de cursus kan op maat worden gemaakt en het is waarschijnlijk goedkoper dan dat je met een groep naar cursus gaat. Nadelen zijn dat je een dagje op de Drentse hei bij de grootste schaapskooi van Nederland en een heerlijke lunch mist en je er geen lekker dagje erop uit bent geweest los van alle beslommeringen op kantoor…

De klant heeft het bij mij voor het zeggen. Ik kan een standaard cursusprogramma afwerken, maar ook geheel op maat naar jullie wensen maken. Er kunnen dagdelen (halve dagen) worden ingepland, maar natuurlijk ook hele dagen. Besef wel dat als je een cursus volgt van negen tot vijf, dit vaak toch een net te lange zit is voor sommigen.

En ja, wat kost dat nou… het maakt trouwens niet uit of ik aan één of meerdere personen les ga geven. Groter dan acht personen zou ik niet aanraden, dan wordt het vaak te rommelig, kan ik te weinig persoonlijke aandacht geven en wordt het dus ook minder efficiënt.

Maar de kosten voor een locatie in Nederland voor een hele dag zijn 1.250 euro excl. 21% BTW, maar incl. alle kosten (zoals vooroverleg, voorbereiding, reiskosten en nazorg).

Kies je voor dagdelen, dan kost het je 750 euro (excl. 21% BTW).

Je kunt er trouwens ook voor kiezen om de training in het rustieke Weiteveen te laten geven. Er zit dan ook een heerlijke lunch bij inbegrepen en je mag onbeperkt genieten van het uitzicht op het uitgestrekte natuurgebied Bargerveen en op de grootste schaapskooi van Nederland. De kosten zijn dan per persoon 75 euro (excl. 21% BTW) hoger.

En nog even om gevonden te worden op Google: de één noemt het incompany training, de ander inhouse training, je kunt het ook schrijven als  in-company, incompany, in-house of in house, maar in goed Nederlands is het cursus op kantoor of cursus thuis…

Google zelf omschrijft incompany als: Bij deze cursusvorm wordt de cursus voor je organisatie gegeven op nagenoeg elke gewenste locatie, op de wijze die voor jou en je collega’s het beste uitkomt. Een incompany cursus biedt je vele voordelen: De cursusinhoud is flexibel en kan desgewenst voor jou of jouw organisatie op maat worden gemaakt.

Mijn Referenties

Ammonietstraat 2
7765 BB Weiteveen

Telefoonnummer:
 06 – 137 693 01

E-mailadres
info@vanvlietproductions.nl

Blijf op de hoogte:

Neem contact met mij op