Excel Cursus Gevorderden

Je vindt al lekker je weg in Excel, maar je weet dat er veel meer uit te halen is. Dan is de Excel Cursus Gevorderden uitermate geschikt voor jou!

Mijn naam is Wim van Vliet en ik werk al vele jaren meer dan 50 uur per week met dit geweldige programma. Naast dat ik aan de lopende band kleine en grote opdrachten in Excel vervul, geef ik ook wekelijks meerdere curssen waaronder de Excel Cursus Gevorderden.

Als man uit de praktijk weet ik als geen ander wat dé onderwerpen zijn! Elk te behandelen onderwerp heeft namelijk voor mij zijn nut meer dan genoeg bewezen in de praktijk.

Het is voornamelijk een doe-cursus. Na wat uitleg laat ik jezelf snel aan de gang gaan. Dit is voor de meesten toch het fijnste om iets snel onder de knie te krijgen.

Verder onderscheid ik me door mijn manier van les geven: heel toegankelijk / laagdrempelig, veel ruimte voor (aanvullende) vragen, af en toe een praatje en geintje tussendoor en dus een hele vakbekwame docent.

Klik voor meer informatie hier