Excel Cursus Beginners

Leuk dat je op mijn website bent beland. Hier zit je goed als je op zoek bent naar een Excel Cursus Beginners!

Wekelijk geef ik meerdere cursussen in Excel en dat al jarenlang. En als ik mijn reviews mag geloven doe ik het nog niet zo slecht.

Ik geef de cursussen op mijn eigen manier. Dat wil zeggen losjes / laagdrempelig, geduldig, enthousiast, energiek en met een dosis humor.

Ik werk al jarenlang als ZZP’er meer dan 50 uur per week met mijn grote passie Excel. Omdat ik ook doorlopend bezig ben met kleine en grote opdrachten in Excel, weet ik als geen ander wat belangrijk is om te weten in Excel. Voor de beginners in Excel (bij mij heet dat ook wel Excel Basis) heb ik een geavanceerd programma opgesteld zodat je na een dag al goed de weg weet te vinden en ook al heel wat handigheidjes hebt geleerd.

Ik geef de Excel Cursus Beginners via Teams en op mijn locatie in Drenthe, de keus is aan jou ?