Cursus Excel Amsterdam

 

Je googelt op Cursus Excel Amsterdam en komt dan bij mij uit. Dat heeft Google uitstekend gedaan!

Mijn werk, passie, hobby en afwijking is namelijk Excel. Wekelijks geef ik meerdere cursussen Excel en in de tijd die ik over heb vervul ik grote en kleine opdrachten in Excel. Zodoende weet ik als geen ander aan welke functies in Excel je écht iets hebt!

Verder onderscheid ik me nog als docent door af en toe een geintje te maken, het heel laagdrempelig te houden, heel geduldig ben, een vraag me nooit te gek is en mijn streven is om iedereen weer met een tevreden gevoel te laten vertrekken.

De cursussen zijn er op alle niveaus.

 

Wil je de cursus via Teams volgen, klik dan hier.

Als je naar Drenthe wilt komen (je kunt ook een arrangement boeken), klik hier.

Geïnteresseerd in mijn guilty pleasure, klik dan hier.

 

 

Graag tot ziens op de Cursus Excel Amsterdam !