Beste Excel Cursus

Geef ik de Beste Excel Cursus die er bestaat? Dat zal ik niet durven beweren, mede omdat het ook iets persoonlijks is. De manier hoe ik les geef, dien je ook aan te staan.

Maar over mijn kennis van Excel hoef je niet te twijfelen. Al jarenlang besteed ik meer dan 50 uur per week aan dit geweldige programma. Naast het wekelijks cursussen geven vervul ik ook continu kleine en grote opdrachten in Excel. Zo blijf ik bij met de nieuwste ontwikkelingen, leer regelmatig nog nieuwe mogelijkheden en word er door de jaren heen nog steeds handiger in.

Wat zijn verder termen die mijn manier van cursus geven typeren?

–  Veel zelf oefenen

–  Jip en Janneke taal

–  Elk onderwerp met praktijkvoorbeelden waarvoor je het kunt gebruiken

– Losjes, met humor, dus laagdrempelig

– Veel gelegenheid tot het stellen van vragen

 

Er zijn vier manieren waarop je een cursus kunt gaan volgen:

* op mijn vaste locatie in Drenthe

* via Teams

* zelfstandig online met  Video’s

* ik kom naar jou / jouw bedrijf toe Incompany

 

Van beginners tot gevorderden, ik heb het allemaal in huis!